Verzendingsbeleid

Dit beleid is bedoeld om je een duidelijk inzicht te geven in ons verzendbeleid en onze verzendprocedures. Het beleid is alleen van toepassing op Nederland. Lees het aandachtig door nadat je een bestelling in onze winkel hebt geplaatst.

Verzending, verwerking en besteltermijnen

  • Sluitingstijd voor bestellingen is 17:00 (GMT+01:00) Centraal-Europa
  • De verwerkingstijd van bestellingen is 1-2 werkdagen (maandag tot vrijdag).
  • Verzending duurt meestal 4-6 werkdagen (maandag tot vrijdag).
  • Verzendkosten: Gratis verzending

Bestelling annuleren

Je bestelling wordt volledig terugbetaald als je deze binnen 24 uur na aankoop annuleert. Stuur ons een e-mail als je de bestelling wilt annuleren. Als bestellingen eenmaal zijn verzonden, kan de bestelling niet meer worden gewijzigd.

Bestelling volgen

Zodra je bestelling is verzonden, wordt er een trackingnummer aangemaakt. Geef een juist e-mailadres op als je je bestelling wilt volgen. Het aanmaken van een account is niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker om het pakket te volgen.

Wijziging van adres/telefoonnummer

Als je het telefoonnummer of adres dat je hebt opgegeven bij je bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voordat de bestelling wordt verzonden. Zodra de bestelling is geplaatst, kunnen we de gegevens niet meer wijzigen. In dit geval kun je een retour aanvragen en de bestelling opnieuw plaatsen.

Bestellingen kunnen niet worden gevolgd:
Als je een probleem hebt met je trackingnummer of de bezorging van je pakket, neem dan eerst rechtstreeks contact op met de bezorgdienst voordat je contact met ons opneemt. Het kan 1-4 werkdagen duren voordat je trackinginformatie wordt weergegeven. In zeldzame gevallen wordt de trackinginformatie mogelijk niet bijgewerkt, maar ontvang je je bestelling toch. Neem contact met ons op voor de geschatte levertijd.

Internationale verzending: Verzending alleen in Nederland.

  • E-mail: contact@fashionivora.nl
  • Adres: PO BOX 51311, 1007 EH Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 en zaterdag en zondag: 11:00 - 17:00